Na jarenlang werken met kinderen uit de tehuizen en in de marginale wijken, horen we dagelijks over de trieste en soms penibele situaties waarin de kinderen en hun families zich begeven. Hier het verhaal van Carlos.

In juni organiseert de stichting een voetbaltoernooi voor de kinderen van de stichting in combinatie met een presentatie van de muziekgroep Sararé en uiteraard zullen enkele 'journalisten' van de straatkinderenkrant 'Entendámonos' verslag doen. ...

Het jaar 2015 is een goed jaar geweest voor de stichting waarbij de organisatie is gegroeid en nog meer kinderen hebben genoten en geleerd van de activiteiten georganiseerd door de stichting.

De stichting heeft de ANBI status ontvangen per ingang van 1 januari 2015.

Mooie video over ons voetbalproject getoond op Teleantioquia, een zeer populaire televisiezender. Duur 4,5 minuut in de wijk Carambolas waar de stichting werkzaam is.

Op zaterdag 19 december heeft de stichting het jaar afgesloten op het terrein van La Ladera in het centrum van de stad met de kinderen van de verschillende projecten.

Op zaterdag 19 december zal de stichting het evenement ‘Jornada cultural y deportiva’ organiseren op het sportcomplex van La Ladera in Medellín voor de kinderen van de verschillende projecten.

Op zondag 22 november heeft de vrijwilligster Sabine Bouwmeester het Benefiet Sport Evenement ‘Sport 4 kids’ georganiseerd op de USC Amstelcampus in Amsterdam.

De stichting heeft een mooie donatie ontvangen van € 4.308,00 van de stichting KOOK uit Alkmaar voor het voetbalproject La Naranja Mecánica.

Welkom op de nieuwe website van de stichting. Met trots kunnen we melden dat de website is geactualiseerd, en hoe?